Op donderdag 21 december vindt de 3e editie van het populaire Bethlehem Event in Capelle aan den IJssel plaats: Een wandeling langs (musicalachtige) scènes van het Kerstverhaal. Vanaf 17.30u start om de 15 minuten de openingsscène.  Aansluitend loopt u in kleinere groepen langs de volgende scènes en wandelt u LIVE door het Kerstverhaal.

Uiteraard is de gehele wandelroute toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Voorafgaand kunt u de gezellige kerstmarkt op het schoolplein bezoeken en een heerlijk vers frietje of snack bij de Foodtruck Friet-uurtje kopen! De gekochte spulletjes kunnen in de school worden afgegeven, waarop toezicht wordt gehouden. Na de wandeling kunt u ze weer afhalen.

Gratis kaartjes kunnen worden gereserveerd via de website van The Bethlehem Event: www.TBE-CAPELLE.nl. Bij het bestellen kunt u de starttijd selecteren van uw wandeling.