Ook in 2018 gaan we weer op Pinksterkamp (18 t/m 21 mei). Een kamp dat al tientallen jarenwordt georganiseerd vanuit de Hoeksteen, de Schenkelkerk en de Oosterkerk. Dit jaar wordt het niet zomaar een kamp. We gaan smurfen! Ben jij een smurf avonturier en zit je op de basisschool? Dan mag je dit kamp niet missen!

Kennismakingsdag

Op zaterdag 27 januari is er een kennismakingsdag. Vrijblijvend en kosteloos georganiseerd door de leiding van Pinksterkamp, voor alle baisschoolkinderen. Met dit dagje kunnen de kinderen kennismaken met de sfeer van het kamp, met de leiding en natuurlijk met elkaar. Het dagje is in de Oosterkerk aan de Vallei 2 in Capelle aan den IJssel, wijk Oostgaarde. Er staan leuke activiteiten op het programma. Allemaal in het teken van het thema “de smurfen in capelle”. Ook gaan we gezellig met z’n allen eten en sluiten we af met een mini-disco.

Om 13.45 uur worden de kinderen verwacht, waarna de opening om 14:00 is en de dag met een spannend verhaal gaat beginnen. Ouders zijn bij de opening ook van harte welkom! Om 20.00 uur is de dag afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Inschrijven kan via www.pinksterkampcapelle.nl.