Het christelijk Mannenkoor Prins Alexander werkt mee aan een zangdienst in de Alexanderkerk (Springerstraat 340, Rotterdam-Alexander). De zangdienst op dinsdag 15 mei 2018 is een onderdeel van een week lang activiteiten in het kader van het Feest van de Geest waaraan acht kerken in de regio meedoen.

Naast de koorzang wordt uiteraard ook veel door de gemeente gezongen: prachtige bekende liederen die ons in een feestelijke stemming moeten brengen voor het aankomende Pinksterfeest. Voorganger is ds. Robert Jan van Amstel. De leiding van het koor is in handen van dirigent Arjan Breukhoven. Het orgel wordt bespeeld door Matthijs Breukhoven.

Iedereen is van harte welkom mee te komen zingen. Onnodig te zeggen dat zangdiensten gebaat zijn bij een overvolle kerk: neem dus iemand mee!

Toegang is gratis, er is een collecte. De dienst begint om 20.00 uur; de kerk is open vanaf 19.30 uur.