Met ingang van de maand juli heeft de protestantse gemeente te Capelle aan den IJssel een nieuwe website: www.protestantsegemeentecapelle.nl. Voor deze website zoeken we een redacteur die het op zich wil nemen content aan te leveren aan de websitebeheerder. De website is  bedoeld voor gemeenteleden, maar met name voor mensen van buiten de kerk die informatie zoeken, of op zoek zijn naar een kerk. Het is een belangrijke manier om als kerk naar buiten te treden.

Wat is je taak?

Als webredacteur verzamel je via de websites van de wijkgemeenten en Kerknieuws relevante informatie voor de algemene website en levert deze aan om vervolgens verwerkt te worden. Je onderhoudt hiervoor contact met je bronnen en werkt mee aan de verdere ontwikkeling van de site. Zo blijft de website actueel.

Wie zoeken we?

We zoeken een redacteur die redelijke kennis heeft van de Protestantse gemeente in Capelle aan den IJssel, die doel en inhoud van de website begrijpt en die communicatief vaardig is. Je neemt zelf initiatief, maar houdt ook steeds ruggespraak en laat je aansturen daar waar nodig.

Hoeveel tijd ben je er voor kwijt?

Ongeveer 2 uur per week.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de scriba van de Algemene Kerkenraad, Tianne Plomp – van Loon scriba@pkncapelle.nl