Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander start op 11 september a.s. een projectkoor. Daarvoor is het koor op zoek naar mannen die wel eens willen ervaren hoe het is om deel uit te maken van een groot mannenkoor, maar (nog) geen zin hebben zich meteen al vast te leggen. Speciaal voor die mannen biedt het koor onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven de unieke mogelijkheid gedurende een kennismakingsperiode mee te repeteren en deel te nemen aan alle uitvoeringen rond de Kerstperiode.

Belangstellende mannen kunnen vanaf 11 september gratis en geheel vrijblijvend mee repeteren op de dinsdagavonden van 19.45 – 22.00 uur in de Verrijzeniskerk aan de Springerstraat 340 in de Alexanderpolder. Daarna kunnen zij meedoen aan alle uitvoeringen die het koor in de Kerstperiode op het programma heeft staan. Dat is in ieder geval op 18 december de Kerstzangavond in de Alexanderkerk en op 24 december de Kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk in Delft, samen met het Randstedelijk mannenkoor.

Het is een periode met donkere avonden, er is toch niets op de televisie en je kunt zeventien avonden ervaren hoe leuk het is om deel uit te maken van een groot mannenkoor. Daar bovenop mag je ook nog eens meedoen aan twee geweldige concerten.

Een prachtige gelegenheid om uit te vinden of zingen in een mannenkoor iets voor je is. Na afloop van de kennismakingsperiode ben je tot niets verplicht: je vond het leuk, of je vond het zo leuk dat je verder wilt.

Het projectkoor start op dinsdagavond 11 september a.s. vanaf 19.45 uur in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 in de Alexanderpolder. Iedere man is van harte welkom! Voor meer informatie kun je bellen met Aad van der Wilt, 010-421 94 54 of neem een kijkje op de website: www.cmk-prinsalexander.nl