Op zaterdag 29 september van 9 tot half 4 organiseert de Capelse Rommelmarktcommissie opnieuw de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt. Deze rommelmarkt vindt plaats op het stadsplein van Capelle aan den IJssel.

Op de rommelmarkt is voor ieder wat wils: boeken, elektronica, kleding, meubels. Voor een kleine prijs kunnen de spullen van eigenaar wisselen. De mooiste spullen zullen worden geveild. Deze veiling start om 10:00. Een aanzienlijk deel van de opbrengst zal de ‘Elim’ opnieuw schenken aan de Capelse voedselbank.

Met elk artikel dat wordt verkocht, wordt dus ook nog de medeburger in nood een handje geholpen. Het overige bedrag wordt besteed aan onderhoud van het kerkgebouw. Als u denkt dat u zelf ook wat leuke spullen te bieden heeft voor de rommelmarkt, neem dan contact op met de rommelfoon: 06 – 17 95 39 29. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om de spullen op te halen.

Meer informatie op de website: www.capelserommelmarkt.nl