Op zaterdag 1 december is er weer winterfair in de Schenkelkerk van 10.00 tot 16.00 uur! U kunt er natuurlijk weer de vertrouwde jam, stoofperen, koffie met koek of erwtensoep kopen, maar ook de nostalgische oliebollen op basis van bloem en gist of de ouderwetse appelflappen. Daarvoor alleen al mag u deze verkoping niet missen! En als de natuur een beetje meewerkt is er ook weer biest, geschonken door Wout Oudijk, kent u die nog? Kunt u die niet zelf wellen of weet u niet meer hoe dat moest, allemaal geen probleem, het is al voor u gedaan en wordt kant en klaar verkocht. Naast onze vaste kramen zoals crea, kaas, planten, Israëlspullen e.d. komen er ieder jaar weer nieuwe bij. Dit jaar is er ook een cosmeticaen keramiekkraam. U kunt bij ons zeker unieke cadeaus kopen voor de december maand. Wij hopen dan ook dat u allen langs komt om ons werk en de kerk te steunen!

Tot ziens op 1 december!