Iedereen staat ongetwijfeld weleens stil bij het lot van kinderen die het slecht hebben getroffen. Kinderen die (emotioneel) worden verwaarloosd of
die geen fatsoenlijke verzorging krijgen.

Of kinderen die door omstandigheden thuis worden geconfronteerd met problemen. Europa Kinderhulp zet zich in voor deze groep kinderen. Dat doen ze sinds 1961 en ze werken uitsluitend met vrijwilligers. Elk jaar brengt de regio Zuid-Holland ca. 300 kwetsbare kinderen uit binnen- en buitenland onder bij Nederlandse gastouders. Gastouders van wie we niet meer verwachten dan dat ze de kinderen aandacht, structuur en liefde geven. Wilt u uw huis en hart openstellen voor een kind dat het nodig heeft?

Kijk dan eens op de website europakinderhulp.nl en vraag een informatiepakket aan. U kunt ook een mail sturen naar zuidholland@europakinderhulp.nl. Dan neemt een vrijwilliger en ervaren vakantieouder contact met u op.