Op 18 mei organiseert stichting Tsjerkind een leuke activiteit waarmee we geld inzamelen om voedselpakketten uit te delen in Wit-Rusland. Twee keer per jaar geven we aan ongeveer 130 zeer arme personen/gezinnen een voedselpakket. Daar is nog geen voedselbank waar deze personen terecht kunnen.

Happen en trappen is een gezellig, sociaal evenement op 18 mei vanaf 16.30uur.

Wat is de bedoeling? U maakt een dinertour door Capelle en/of nabije omgeving. U fietst (of als u liever de auto pakt dan kan dit ook) naar uw eerste adres en daar gebruikt u een voorgerecht. Bij uw tweede adres ontvangt u het hoofdgerecht en dan fietst u weer door voor uw toetje. Dit gehele diner kost slechts € 15,= per persoon. Waar kunt u nog uit eten (inclusief drinken) voor dit bedrag? Onderweg heeft u verschillende tafelgenoten.

Om dit te kunnen organiseren hebben wij mensen nodig die koken. Zo kunt u ons ook helpen. U maakt een volledig diner en voor iedere gang krijgt u vier gasten. Hier kunt u zelf gezellig bij aanschuiven. U maakt dus een voor- hoofd- en nagerecht en ontvangt bij iedere gang vier nieuwe gasten. Dit is dan uw bijdrage aan dit goede doel.

Enthousiast geworden om mee te doen? U kunt zich aanmelden voor het eten (fietsen) of koken bij:

Nanda Prins
nanda.prins@gmail.com
Tel.nr. 06-37385392

Of bij één van de andere leden van Stichting Tsjerkind