Inmiddels ligt het alweer even achter ons, maar op 1 februari kwamen jongeren uit De Oosterkerk, De Hoeksteen en de Schenkelkerk bij elkaar voor het jaarlijkse Sirkelslag. Een landelijke avond vol grappige, gezellige activiteiten, die ook nog met het geloof te maken hebben!

Via een livestream bleven we op de hoogte hoe andere teams in Nederland het ervan afbrachten. Dit jaar stond Sirkelslag in het teken van Jozef. De jongeren moesten een mantel versieren, zo mooi als de mantel van Jozef. Ze kregen vragen over Jozefs dromen, over zijn broers en over de betekenis van zijn naam (dit was zelfs voor de aanwezige dominees een lastige vraag!) en moesten met hun tenen een knikker vanuit een bak naar een emmer sjouwen. Ook al kwamen de tieners uit drie verschillende kerken, de samenwerking was er niet minder om!

De tieners haalden zo heel wat punten binnen. Het bleek niet genoeg om landelijk in de prijzen te vallen, maar de jongeren hebben wel heel wat kwaliteiten laten zien! Op de foto ziet u hoe een deel van de groep een tafel voor de maaltijd mooi heeft ingericht.