In toenemende mate komen er hulpaanvragen binnen voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Budgetmaatjes helpen daarbij en we zoeken nieuwe mensen.

Budgetmaatjes Capelle is sinds 2013 actief in Capelle. Budgetmaatjes lopen een tijdje mee met mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten. Ze helpen om weer inzicht te krijgen op het gebied van hun geldzaken. Een Budgetmaatje probeert een stukje verandering te weeg te brengen door de hulpvragers te coachen zodat ze later niet in een zelfde situatie terug vallen.

Op zaterdag 11 mei begint er een 3-daagse basistraining in Rotterdam. Tijdens deze basistraining krijg je alle informatie en handvatten aangereikt om als vrijwilliger aan de slag te gaan om mensen met financiële problemen te helpen en ze weer financieel zelfredzaam te maken. Begeleiding krijg je van de coördinator en tijdens de intervisiebijeenkomsten.Daarnaast is er een uitgebreid bijscholingsprogramma waarmee je je kennis en vaardigheden op peil kunt houden.

Kom je het team versterken?

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij:

Elske Thomassen en Anetta Eilander, Coördinatoren
Budgetmaatjes Capelle aan den IJssel.
Per mail: budgetmaatjes@samen010.nl
of telefonisch: 010-466 67 22.