“All You Need is Love” Tijdens het pinksterweekend gaan we weer een heel leuk kamp organiseren voor kinderen van groep 4 tot en met 8. Een weekend op onze vertrouwde locatie De Houtkamp in Otterlo. Dit jaar is het thema ‘All You Need is Love’.

Het enthousiaste team heeft alweer de eerste vergadering gehad. Tijdens het weekend is er tijd voor sport, spel en avontuur. Ook is er vrije tijd en gaan we in op het thema. Want liefde tot God en tot onze naaste zullen centraal staan dit weekend.

– Wil je dit jaar ook mee met dit ontzettend leuke, gezellige en toffe kamp?
– Heeft u kinderen, kleinkinderen, of hebben jullie vriendjes en/of vriendinnetjes in de aangegeven leeftijdscategorie?

Meld je aan! Heb je interesse of wil je meer informatie: bel gerust! René Mulder 06 – 53 87 45 78 of mail pinkster.kamp@outlook.com