Van maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli vindt de Sportweek in Schollevaar plaats.

Opnieuw staat een sportief team vanuit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor kinderen en jongeren te begeleiden. Mooi dat er ook iedere dag ruimte gemaakt wordt om iets te delen over het christelijke geloof.

Traditioneel wordt de sportweek afgesloten met een buurtbarbecue op het sportveld. We zoeken daarvoor nog een extra coördinator. En verder worden er nog vrijwilligers gezocht voor andere werkzaamheden.

Heb je tijd en passie voor deze sportieve missionaire activiteit? Meld je dan aan bij Marijn Wassink 06-81 02 11 87 of sportenin schollevaar@ontmoetingskerkonline.nl. Ook het sportteam wensen we een goede voorbereidingstijd toe onder de zegen van God.