Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen ons om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Komt u daarom ook naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk op vrijdagavond 21 juni in de Ontmoetingskerk. ‘De Nacht’ begint om 20.00 uur en duurt tot 0.00 uur.

Op elk hele uur begint een nieuwe gebedsronde met vanaf een kwartier vooraf de mogelijkheid tot in- en uitlopen met een kop koffie of thee. U bent van harte welkom om een of meerdere uren met ons mee te komen bidden. Vanaf 19.45 uur hopen we u te mogen ontvangen met een kop koffie of thee en vanaf 20.00 uur starten we met de eerste gebedsronde. We zingen, bekijken filmfragmenten met verhalen van vervolgde christenen en bidden in groepjes. U mag daarbij hardop, maar ook stil voor zich bidden, alwaar u de vrijmoedigheid voor hebt. Zo hopen we met elkaar onze gebeden voor onze vervolgde broeders en zusters voor de troon van God te brengen.

Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen van vervolgde christenen uit onder meer Noord-Korea, de Filippijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor hen. Komt u ons gebed versterken?

19.45 inloop, 20.00 uur start 1e gebedsronde
20.45 uit- en inloop, 21.00 uur start 2e gebedsronde
21.45 uur uit- en inloop, 22.00 uur start 3e gebedsronde
22.45 uur uit- en inloop, 23.00 uur start 4e gebedsronde
00.00 uur afsluiting