Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus staat de jaarlijkse Schenkelmarkt weer op het programma en de Schenkelkerk is natuurlijk ook weer van de partij. En zoals altijd zijn er tal van artikelen bij ons verkrijgbaar.

In de kramen aan de straat zijn de overbekende poffertjes verkrijgbaar, ook de kraam met bloemen en planten zal niet ontbreken en de handwerkkraam is niet weg te denken.

Voor het 5e jaar op rij staat ook de kraam met het Delftsblauw en de oer-Hollandse klompen weer opgesteld. Op het kerkplein zoals gebruikelijk de bazaar met allerlei spullen zoals huishoudelijke artikelen, witgoed, elektrische apparaten en nog veel meer.

Op het plein voor de kerk zal het rad weer naar hartelust draaien met tal van mooie prijzen (een financiƫle gift is van harte welkom, daar kunnen wij weer mooie prijzen van kopen). Ook dit jaar is er weer de grote verloting met heel mooie prijzen, daar wordt nog aan gewerkt. Binnenkort kunt u daar al loten voor kopen.

In de kerk kunt u terecht voor een hapje en een drankje, de boeken zullen ook dit jaar niet ontbreken net zoals de curiosatafel. Ook zal er weer veel tweedehands kleding beschikbaar zijn.

Als u thuis nog spullen voor de markt heeft staan, graag heel en schoon, kunt u dat vanaf maandagavond 26 t/m donderdag 29 augustus naar de kerk komen brengen.

Het zullen zoals gebruikelijk weer twee heel gezellige dagen worden die u echt niet mag missen. Vrijwilligers die willen helpen op een of meer dagdelen zijn van harte welkom, u kunt zich nu al aanmelden.