Met het startweekend voor de opening van het winterwerk, D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september! Kom, doe mee! is het thema van het nieuwe winterseizoen 2019-2020. Hoe toepasselijk als we met elkaar gemeente van Christus willen zijn, in onderlinge verbondenheid, maar ook wervend naar buiten toe.

Dan doe je mee met de zondagse erediensten, met een bijbelkring of vereniging, club, catechisatie, Kerk voor de buurt, of ben je bezoekdame, kerkenraadslid, vrijwilliger van de weeksluiting of de rommelmarkt, jeugdwerker… noem maar op!

Er is veel werk te verzetten willen we onze gemeente op- en uitbouwen, maar dat kan niet zonder Gods hulp en Zijn zegen. Lijkt het u/jou leuk om op een gezellige, informele manier elkaar te ontmoeten, samen actief bezig te zijn en samen te eten, kom doe mee op zaterdagmiddag 14 september, aanvang 14.30 uur in de kerk.

Deze uitnodiging geldt voor alle gemeenteleden jong en oud (en je hoeft geen lid te zijn van een kring, club of vereniging enz.).

We bieden een gevarieerd programma, ‘voor ieder wat wils’: diverse workshops (fotografie, muziek, handletteren), spel & plezier (o.a. koersbal), een fietstocht ‘Groen van Toen in Capelle’ en voor de jongens en meisjes (basisschoolleeftijd) een superleuk indianenfeest. Voor de jongeren vanaf 12 jaar en (heel veel) ouder is er een sportavond, aanvang 20.00 uur in Sporthal Schenkel. Om 17.30 uur start de barbecue met als afsluiting een half uur zingen.

We hebben de kosten laag gehouden, d.w.z. € 7,50 per volwassene en € 3,50 per kind (basisschool), met een max. van € 25,00 per gezin.

De uitnodigingen voor Opening Winterwerk zijn zondag 25 augustus uitgedeeld, maar in de hal liggen nog exemplaren. Je kunt je opgeven t/m zondag 8 september, zie voor verdere info de uitnodiging of de website.

Op zondag zal de morgendienst in het teken staan van Opening Winterwerk, waaraan ook de jeugd een bijdrage zal leveren. We zien graag alle kinderen, tieners en jongeren bij elkaar zitten in het middenvak. Na afloop is er gelegenheid om elkaar onder het genot van koffie/thee of fris te ontmoeten.