De Vijverhof in Capelle aan den IJssel biedt ouderenzorg in de breedste zin van het woord. Van complexe verpleeghuiszorg tot zorg thuis in de wijk. Een bijzondere organisatie, omdat het een combinatie betreft van twee stichtingen voor respectievelijk zorg en vastgoed. Beide stichtingen hebben een Raad van Toezicht.

Bij de Vijverhof ontstaan drie vacatures in de Raad van Toezicht:
– Lid Raad van Toezicht met zorginhoudelijk profiel.
– Lid Raad van Toezicht met financieel profiel.
– Lid Raad van Toezicht met profiel HRM & organisatieontwikkeling.

Profielschetsen en solliciteren
De Vijverhof laat zich in deze procedure bijstaan door Corsten & Corsten. Voor de profielschetsen en de mogelijkheid om te solliciteren (solliciteren is mogelijk t/m woensdag 4 maart): https://www.corstencorsten.nl/vacatures