De Dorpskerk, Schenkelkerk, De Oosterkerk en De Hoeksteen hadden voor de Stille Week al een gezamenlijk programma. Nu de fysieke diensten niet doorgaan is besloten de diensten in de Stille Week op digitale wijze in te vullen:

Witte Donderdag:

  • Eigen uitzending vanuit de Schenkelkerk om 19.30 uur
  • Gecombineerde uitzending voor Oosterkerk en De Hoeksteen vanuit de Oosterkerk om 19.30 uur

Goede Vrijdag:

  • Eigen uitzending vanuit de Dorpskerk om 19.30 uur
  • Eigen uitzending vanuit de Schenkelkerk om 19.30 uur
  • Gecombineerde uitzending van Oosterkerk en De Hoeksteen vanuit De Hoeksteen om 19.30 uur

Stille Zaterdag:

  • Deze viering vervalt.

De liturgie voor deze dagen was al gemaakt. We zullen hem digitaal toesturen. Wie een papieren exemplaar wil hebben kan dat aangeven, dat wordt dan thuisbezorgd. We zullen deze liturgie volgen maar wel in een versoberde versie.

De viering van het Heilig Avondmaal schorten we op; de online dienst gaat dus wel door, het delen van brood en wijn blijft achterwege.

Zoals gewoonlijk zijn de Paasdiensten weer vanuit de eigen kerk.

Het is al cliché om te zeggen dat het ingewikkelde tijden zijn. Maar het feit ligt er. Via Kerkdienst gemist( Dorpskerk) en Kerkomroep (de overige kerken) blijven we min of meer verbonden met elkaar. Wat zullen we het waarderen wanneer alles op een gegeven moment weer ‘gewoon’ wordt; hoe bijzonder zal dat zijn!

Namens ds. Nees Cluistra, ds. Gerben van Manen, ds. Ruben Schep,

een hartelijke groet, ds. Dora Hoekstra