Het inzamelen van artikelen voor de voedselbank is een groot succes. Het artikel van de maand april was koffie. We ontvingen ruim voldoende pakken (45 stuks !) voor onze klanten.

Op 1 mei kregen onze klanten hun pak(ken) koffie uitgereikt. De overgebleven pakken zijn naar de loods van de Voedselbank aan de Capelseweg gegaan en hebben hun bestemming bij de andere uitdeelpunten gevonden.

Het artikel van deze maand (mei) is peulvruchten.

Aangezien de kerk vanwege de virusperikelen niet toegankelijk is, kunnen de artikelen voorlopig worden afgegeven in de voedselbankkrat (naast het lege flessen inname punt) bij Jumbo Bruins aan de Wingerd. Op vrijdagmiddag na de vierde zondag reiken wij de ingezamelde artikelen aan de klanten van de voedselbank uit. Artikelen die overblijven gaan naar de loods van de voedselbank.