Op woensdag 30 en donderdag 31 december gaat het bakteam van de Schenkelkerk weer voor u aan de slag, onder bezielende leiding van Cees Milort. Lekkere oliebollen en ook de ouderwetse appelflappen zullen in grote hoeveelheden gebakken gaan worden.
Met deze vooraankondiging kunt u vast tijd in uw agenda inruimen om langs te komen en uw bestelling af te halen bij de Schenkelkerk (Bermweg 29B). Afhaaltijden zijn op woensdag 30 december tussen 12:00 uur en 16:00 uur en op donderdag 31 december tussen 9:00 en 13:00 uur.

De prijzen voor de lekkernijen:
Oliebol (vulling: krenten/appel/rozijnen) of traditionele appelflap 80 cent per stuk
Blinde bol (zonder vulling) 75 cent per stuk
Bezorgkosten (op bestelformulier aangeven): € 2,- per bestelling

De bestelformulieren worden in Schenkel huis-aan-huis bezorgd in de week van zaterdag 19 december tot donderdag 24 december. Ook in de Schenkelkerk kunt u een bestelformulier meenemen. Maar u kunt ook een bestelformulier downloaden van onze website: www.schenkelkerk.nl. Inleveren kan tot uiterlijk 28 december op papier bij Papaverstraat 10 of in de Schenkelkerk. Ook is het mogelijk via e-mail naar ceesmilort@gmail.com of per tel./SMS/WhatsApp-bericht naar nummer 06-20604198 (Cees Milort).

Nieuw dit jaar is ook de bezorgservice: wilt of durft u de deur niet uit om deze overheerlijke bollen en flappen op te halen, dan kunt u dat aangeven bij uw bestelling. Voor een kleine extra vergoeding komen we bij u aan de deur de bestelling afleveren, uitsluitend tegen contante betaling met gepast geld (geen mogelijkheid om te pinnen).

Tot slot: Veel acties rondom de Schenkelkerk zijn dit jaar niet doorgegaan. Denk aan de jaarlijkse Schenkelmarkt en de winterfair in november. Daardoor lopen we in financiële zin als kerk best wel risico’s. Wilt u daaraan denken als u uw bestelling invult? Een beetje meer bestellen is altijd welkom in deze (ook voor de kerk) spannende tijden!