Met ingang van 1 februari start ik in De Hoeksteen als pastoraal werker, en van harte hoop ik u allen spoedig te kunnen ontmoeten en te leren kennen. Maar voordat dat zover is, stel ik me hier voor, zodat u alvast een klein beetje meer over mij weet.

Ik ben Heleen Molenaar, moeder van twee kinderen: Jaron (11 jaar) en Jiska (8 jaar). Met z’n drietjes wonen we hier niet zo ver vandaan, in Zevenhuizen, een mooi dorp aan de Rotte. Hoewel ik nu al zo’n 20 jaar in Zevenhuizen woon, is dat niet de plek waar ik vandaan kom. In 1979 ben ik geboren in Den Haag als zesde in een gezin (dat uiteindelijk 10 kinderen telt) en mijn jeugd heb ik grotendeels doorgebracht in Moerkapelle.

Tot mijn kinderen werden geboren ben ik voor diverse bedrijven werkzaam geweest op het gebied van personeelszaken. Vanwege de zorg voor de kinderen ben ik daar destijds mee gestopt. De zorg voor hen vult uiteraard nog steeds een deel van mijn week, maar nu zij wat ouder zijn ben ik op zoek gegaan naar een kleine, flexibele en betekenisvolle baan. Ik voel mij vereerd dat ik die heb gevonden bij jullie als pastoraal werker. Met zin, liefde en vertrouwen ga ik aan de slag!

De liefde voor God én mijn grote liefde voor mensen zijn daarbij de belangrijkste motivatie. Die hebben mij ook gemotiveerd de afgelopen jaren vrijwilligerswerk te doen op het gebied van pastoraat en welzijn. Mijn hart gaat er sneller van kloppen als ik er kan zijn voor een ander.

Zijn er naast de zorg voor mijn kinderen en het werk dat ik doe nog vrije uurtjes/momenten in mijn week? Dan breng ik die het allerliefste door met wandelen, lezen en koken.

Zoals gezegd; graag ontmoet ik u!

Met hartelijke groet!
Heleen Molenaar