Het Christelijk Gemengd Ouderenkoor Capelle aan den IJssel en het mannenkoor Selah zouden heel graag nieuwe leden verwelkomen. Het zijn heel gezellige koren waar iedereen zich thuis voelt. Zingt u mee?

Zingen bij het Christelijk Gemengd Ouderenkoor Capelle aan den IJssel

We vinden de donderdagmiddag allemaal heel fijn om naar uit te kijken en repeteren enthousiast!
Kom eens een koorrepetitie meemaken om de sfeer te proeven, natuurlijk geheel vrijblijvend. We repeteren op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur in het Trefpunt in de Vijverhof. D.V. 2 september starten we weer. Ook gaan we een of twee keer per jaar een dagje uit en zingen dan ’s middags in een verpleeghuis ergens in het land. Onderweg drinken we koffie/thee en tussen de middag genieten we in een gezellig restaurant van een heerlijke lunch. Hopelijk tot ziens!

Info en/of aanmelden bij: Janny Fijan (06-17352382) of Johan van Bokkem (06-27396433)

Zingen bij mannenkoor Selah

Heeft u of heb jij behoefte aan goede zinvolle ontspanning na corona? Kom dan eens zingen bij christelijk mannenkoor Selah o.l.v. Wilhelm Groenendijk en met muzikale begeleiding van Wim de Borst. Op onze avonden voeren gezelligheid en saamhorigheid de boventoon.

Wij zijn een enthousiaste groep zangers met interkerkelijke achtergrond. We zingen een repertoire bestaande uit psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Dit brengen we enkele keren per jaar ten gehore op zowel kleine intieme avonden als grote concerten. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van onze open avonden in september en oktober om de sfeer te proeven!

Welkom op DV 14 september en 12 oktober. Inloop vanaf 19:45 in de Moriakerk in Capelle-West.

Met muzikale groet, bestuur CMK SelahBermweg