KerkNieuws

Kerknieuws is het officiële orgaan van de Protestantse gemeente te Capelle aan den IJssel. Hierin vindt u informatie van de wijkgemeenten. Het blad verschijnt maandelijks behalve in de zomervakantie. Dan verschijnt er een zomerspecial. Daarnaast verschijnt er in december een speciale-Kerstuitgave.

• Een papieren abonnement kost € 21,50 voor inwoners van Capelle aan den IJssel.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid een digitale versie te ontvangen voor dezelfde prijs.
  • Voor inwoners van andere gemeenten bestaat de mogelijkheid zich te abonneren op een postabonnement voor € 64,00 per jaar.

Gelieve het abonnementsgeld te betalen m.b.v. de acceptgiro die alle abonnees in februari ontvangen (IBAN NL97 INGB 0009 4457 83 t.n.v. penningmeester Kerknieuws).

Wilt u (adres-) wijzigingen zowel aan de abonnementenadministratie van KerkNieuws als aan uw eigen wijkadministratie doorgeven? Dit wordt niet automatisch doorgegeven.

Kerknieuws Digitaal

Vanaf augustus 2020 kunnen abonnees terecht op de speciale Kerknieuws-website. U vindt hier alle edities van Kerknieuws vanaf 2015 tot heden op basis van uw inloggegevens.

Hoofdredactie

Dhr. A. M. Alblas, 4216076, amalblas@kliksafe.nl