Als kindernevendienst zijn wij dankbaar en blij dat wij in deze bijzondere tijden iedere zondag een fysieke kindernevendienst kunnen houden. Door o.a. alle maatregelen zijn er wel wat minder kinderen dan wij ‘gewoon’ gewend waren, maar wij vinden het fijn om de kinderen iedere zondag weer te zien. Wij hopen dan ook van harte dat dit mooie werk door kan blijven gaan. Kom gerust als ouders/gezinnen en belangstellenden naar de diensten, wij zien jullie kinderen graag in onze kindernevendienst. Hoe meer kinderen hoe gezelliger, de kinderen zijn van harte welkom!

Dit jaar hadden wij mooie plannen klaarliggen om het kerstfeest met de kinderen te vieren, zoals wij dat gewend waren. I.v.m. de huidige maatregelen hebben wij besloten onze plannen aan te passen.

Uiteraard willen wij het kerstverhaal vieren met de kinderen en hebben wij een heel mooi plan bedacht;
Op zondag 19 december, tussen 15.00 en 17.00 uur is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Kerstchallenge!

Een vast uitgezette route rondom de Dorpskerk met de Dorpskerk als begin- en eindpunt. Tijdens deze route beleef je het kerstverhaal aan de hand van opdrachten en filmpjes. Na het lopen van de route kom je weer terug op het plein bij de Dorpskerk waar wat lekkers klaarstaat. Deze activiteit zal uitgevoerd worden met de dan geldende maatregelen. Wel is het noodzakelijk om je van tevoren op te geven, zodat wij weten hoeveel groepjes er mee zullen doen. De kinderen willen wij vragen om de route te lopen met een ouder, grote broer/zus, opa of oma. Maar….niet alleen de kinderen willen wij vragen om zich op te geven, ook de jongeren en jong-van-geest-gemeenteleden zijn welkom om deze route mee te lopen. Wees welkom, ook jullie tellen mee!

Opgeven graag uiterlijk woensdag 15 december per e-mail: Gertjan.Anker@kpnmail.nl Daarna worden er verdere instructies gemaild om alles goed te laten verlopen.
Wij kijken uit naar jullie allemaal en hopen zo een mooie kerstviering met de kinderen/jongeren en met elkaar als gemeente te hebben!
Joke Anker, kindernevendienst