De ’tweede helft’ van de Vastentijd groeien we verder naar Pasen toe. Er staan daarom weer meerdere concerten die u kunt bezoeken en zo de boodschap van Pasen verinnerlijken. Na twee jaar coronapandemie misschien wel lekkerlijk een ‘verademing’

Zaterdagavond 9 april

Zanger/pianist Roon Staal geeft in samenwerking met Dameskoor aCapelle en Projectkoor Zing4all een uniek concert in De Hoeksteen. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via www.roonstaal.com of telefonisch 06 5427 4544.

Dinsdag 12 april

Er is weer een Passie- en Paasconcert in de Alexanderkerk aan de Springerstraat in Rotterdam-Alexander door het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander. Dit concert is het eerste optreden na de twee jaar lange coronapandemie. Aan dit concert zullen meewerken gospelzangeres Elise Mannah, Henk-Jan Drost (trompet), Matthijs Breukhoven (orgel) en Arjan Breukhoven (dirigent, vleugel). Ds. P. Vermaat uit Veenendaal zal enkele meditatieve momenten verzorgen.
Aanvang 20.00 uur, toegangsprijs is € 10,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk.

Maandag 18 april (Tweede Paasdag)

In de Dorpskerk geeft Cees van der Slik een Paasconcert. Hij zal op het Van Dam-orgel muziek spelen van o.a. Bach, Händel, Boëly, Salomé, en Bédard. Koraalbewerkingen van bekende paasliederen van o.a. Herman van Vliet en improvisatie staan ook op het programma, met aansluitend samenzang.
De avond begint om 20.00 uur; de deuren gaan open om 19.30 uur.
De entree is vrij, er is een collecte voor de onkosten. Na afloop is er koffie en thee.
De kerk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Welkom!