Nieuwe Westerkerk Capelle aan den IJssel

Wie zijn wij?

Wij zijn de gemeente van de Hervormde Nieuwe Westerkerk te Capelle aan den IJssel. Graag nodigen we u / jou uit om op onze website een kijkje te nemen : een website met allerlei informatie voor gemeenteleden, maar ook voor iedereen die hier zomaar eens rond wil kijken.  Tijdens de kerkdiensten op zondag bent u / ben jij hartelijk welkom!

We vinden het fijn om u / jou te ontmoeten.

Kerkdiensten

Elke zondag  is er dienst om 10:00 uur en 16:30 uur.

Activiteiten

Wij doen veel voor het welzijn van onze gemeenteleden en hen die onze hulp kunnen gebruiken. Zo hebben we een adoptieprogramma vanuit de Gereformeerde Zendingsbond, catechese-aanbod, zoals bijbelkringen, mannen- en vrouwenverenigingen en aanbod voor onze directe omgeving, zoals de spelinloop en buurtmaaltijden.

Hervormde Nieuwe Westerkerk
Valeriusrondeel 670
2902 CT Capelle aan den IJssel

Nieuws uit de Nieuwe Westerkerk

Hieronder vindt u een selectie van nieuws uit onze hervormde wijkgemeente. Ga naar de website van de wijkgemeente voor meer nieuwsartikelen.

Aan tafel!

Aan tafel! Als deze woorden door het huis klinken, is er geen ontkomen aan: stop waar je mee bezig bent en kom! Het klinkt als een bevel, maar eigenlijk is het een zegen: er wordt voor je gezorgd, er is voor je gekookt en gedekt! Dan mag je de kok toch niet...

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor kerstpakkettenactie

Elk jaar worden er zo'n 800 kerstpakketten uitgedeeld aan Capelse medeburgers, die het financieel niet ruim hebben en/of geen familie of een sociaal of kerkelijk netwerk hebben waarop ze terug kunnen vallen. De actie is erop gericht die mensen in de feestelijke...

Lees meer