Zaterdag 13 april is er van 15.00 tot 19.00 uur een voorjaarsmarkt in de Oosterkerk. Er zullen kraampjes zijn met snuisterijen die een tweede leven verdienen, planten, vers fruit en Chocola van Tom. Verder een kraampje van de Groene Kerk, een kraampje voor de sponsoractie ‘Klimmen tegen MS’ van Gertjan en Ria Hilvers en er zal een schminkhoek voor de kinderen zijn. Als het weer het toelaat, ontmoeten we jullie graag buiten op het plein voor de kerk. Als het weer tegenvalt dan wijken we uit naar binnen.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen, daarom deze oproep: Heeft u ‘prima spullen’ die als prijs kunnen dienen of goed verkoopbare spullen die een tweede leven verdienen (denk hierbij aan: (kinder-)boeken, spelletjes, puzzels, glaswerk, speelgoed e.d.). U kunt deze spullen meenemen naar de kerk. Ook ‘helpende handen’ zijn onmisbaar om een geslaagde markt te kunnen organiseren. Wie wil iets bakken voor bij de koffie/thee? Wie wil helpen bij opbouwen, verkoop kraampjes, eten & drinken verkopen? Spreek ons aan op zondag bij de koffie na de dienst of bel ons.

Dan nog een belangrijk punt: denkt u aan contant geld voor uw aankopen? De opbrengst van deze markt is voor het diaconale jaardoel de Blije Gift en De Oosterkerk. Stichting De Blije Gift ondersteunt iedere maand gezinnen en alleenstaanden die (net) niet in aanmerking komen voor de Voedselbank met levensmiddelenbonnen zodat zij zelf hun maaltijden kunnen samenstellen