Ook dit jaar wordt het Pinksterkamp Capelle vanuit verschillende wijkgemeenten weer georganiseerd. Elk jaar maken we er weer een geweldig festijn van. Hierbij draait alles om plezier, respect, vriendjes en vriendinnetjes. Dit jaar gaan we met de kinderen op…

RUIMTEREIS!!!

We brengen het weekend door in de ruimte, vol spanning en avontuur.

Op 24 maart hebben we al een kennismakingsdag gehad. Deze werd goed bezocht door ruim vijftig kinderen! We hebben spellen gespeeld en een spannend avontuur beleefd, onze missie voltooid en de dag afgesloten met een feestelijke disco! Inmiddels hebben ook al veel kinderen zich aangemeld om mee te gaan op kamp.

De afgelopen weken is er in de verschillende wijken al een boodschappenactie geweest ter ondersteuning van het pinksterkamp. Inleveren van de boodschappen kan nog t/m zondag 12 mei.

Mocht u de boodschappenactie gemist hebben maar wel een bijdrage aan het kamp willen doen, dan kunt u ons altijd financieel steunen. Door uw financiële bijdrage kunnen er ook kinderen mee waarvan de ouders het financieel niet breed hebben en anders niet mee zouden kunnen. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer: NL41INGB0006061297 t.n.v. Pinksterkamp.

Wij kijken uit naar een fantastisch weekend vol spanning en avontuur, maar vooral gezelligheid en een onvergetelijk weekend voor de kinderen!
Namens de Pinksterkamp-leiding, Dianne Poot