In het tweede en derde kwartaal is er eens per maand een ‘weekopening op zondagmiddag’ in plaats van een ‘weeksluiting op vrijdagmiddag’ in de Vijverhof. Het is een veelgehoorde wens om juist op zondag een viering te hebben. Op deze dag vinden er veel activiteiten in de Vijverhof plaats, maar niets dat met de christelijke identiteit van het huis te maken heeft. Het worden – net als de weeksluiting – vieringen om 15.00 uur in het Trefpunt. Iedereen uit het huis en uit de wijk is welkom, evenals familieleden van de bewoners.

Dit zijn de data van de ‘zondagse weekopeningen’

  • zondag 21 april
  • 21 juli
  • 18 augustus
  • 22 september

De voorgangers zijn al geregeld! We zijn nog op zoek naar enkele musici die de zang willen begeleiden. Dat kan op het orgel dat in de zaal staat, maar ook bijvoorbeeld op piano, gitaar, dwarsfluit of iets dergelijks: leuk als u dat zou willen doen! Verder zijn bijna alle vrijwilligers bereid aan de weekopening mee te werken. Enkele extra helpende handen zijn welkom voor het ophalen/terugbrengen van bewoners en om de koffie/thee/koekjes rond te delen. Als u wilt overwegen te musiceren of mee te helpen: neem dan contact op met ondergetekende.

Mei en juni

U mist nog de data in mei en juni. Dat komt omdat we op zondag 19 mei de ‘gewone’ Pinksterviering om 10.00 uur hebben. In juni willen we aansluiten bij de ‘campingweek’ die door de Vijverhof wordt georganiseerd. Plan is om op vrijdag 14 juni de weeksluiting als ‘tentdienst’ organiseren. Wilt u daarbij helpen als vrijwilliger of musicus die een instrument bespeelt: meer dan welkom en neem gerust contact op.

Hartelijke groet, Peter Versloot
(06-24476099 / p.versloot@hsbdevijverhof.nl)