Als we de laatste levensfase ingaan, is het fijn om een eigen plek te hebben. Hospice IJsselOever biedt al weer vijf jaar die omgeving. IJsselOever is een bijna-thuis-huis voor een respectvolle laatste levensfase. Het is een plek die voelt als thuis, mét de best mogelijke zorg.

De vrijwilligers in Hospice IJsselOever doen dit werk belangeloos, vrijwillig; met hun handen, maar vooral vanuit hun hart; met kennis en kunde. Omdat ze er willen zijn voor mensen in de laatste fase van hun leven. Dit is echter héél bijzonder! Want: zonder hen geen hospice, geen liefdevolle zorg, geen IJsselOever en geen hulp in de thuissituatie. Samen met de coördinatoren van het hospice zijn zij de olie waarop deze machine loopt. Niet zelden zijn zij getuige van momenten waarop het leven intens beleefd wordt en zien zij de waardering voor hun inzet terug in een blik in de ogen, een glimlach, een handdruk of een hartverwarmend ‘dankjewel’.

In IJsselOever wordt leven toegevoegd aan dagen als er geen dagen meer toe te voegen zijn aan het leven. En dat alles onder het motto: Wij kunnen je niet beter maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je je beter voelt.

Meer informatie: hospiceijsseloever.nl