16 en 19 december
Kerstconcert Deo Cantemus
Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ uit Rotterdam zingt op 16 december in de Nieuwe Westerkerk en dinsdag 19 december in de Hillegondakerk (Kerkstraat 43,Rotterdam). Thema is ‘Kom naar de stal’. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden.

19 december
Kerstconcert CGK Capelle in de Dorpskerk
Het Christelijk Gemengd Koor Capelle o.l.v. Ad de Joode geeft op dinsdag 19 december om 20.00 uur een kerstconcert in de Dorpskerk met als motto ‘Kerstzang bij kaarslicht’. Cees van der Slik zorgt voor begeleiding op het orgel. Er staan moderne en bekende kerstliederen op het programma, terwijl er ook ruimte is voor samenzang.
Toegang is gratis, wel is er een collecte. Contact: cgkcapelle@gmail.com, 06 2452 72 00.

23 december
Kerstconcert Canticum Amicorem
Zaterdag 23 december om 20.00 uur zal kamerkoor Canticum Amicorum onder leiding van Patrick van der Linden een sfeervol kerstconcert verzorgen in de Grote Kerk Sliedrecht (Kerkbuurt 131) onder de titel ‘Nowell, Nowell!’. Het koor, aangevuld met enkele solisten, brengt een programma met klassieke carols en werken van Mendelssohn, Tavener, Bairstow, Vaughan Williams en Gjeilo. Kaarten zijn te bestellen via www.canticumamicorum.nl.

23 december
Kerstconcert ‘Komt allen tezamen’
Zaterdagavond 23 december om 19.30 uur is in het kerkgebouw ‘Elim’ (hoek Merellaan/Rivierweg) het jaarlijkse kerstconcert door het gemengd koor ‘Heman/ Jubilate’ en jeugdkoor ‘De Kleinnoot’. Vanaf 19.20 uur is er een Sing-In van bekende kerstliederen. Toegang is gratis.

26 december, 2e kerstdag
Kerstzangavond in de Dorpskerk
Dinsdag 26 december wordt in de Dorpskerk, Kerklaan 2, de traditionele kerstzangavond gehouden. Tijdens het concert zullen de kaarsen in de kroonluchters branden. Dit keer zal het een kerstprogramma zijn met veel samenzang. Het Van Dam orgel wordt bespeeld door Cees van der Slik. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten. De kerk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en parkeren bij de kerk is gratis.