Ook dit jaar verkopen wij oliebollen/appelbeignets t.b.v. Stichting Tsjerkind. We hopen in het voorjaar af te mogen reizen naar Belarus met onze hulpgoederen. Graag willen we daar voedselpakketten maken en uitdelen onder de allerarmsten. We zullen de opbrengst van de oliebollenverkoop daarvoor bestemmen. De oliebollen kunt u vooraf bestellen (tot 25 december) door een mail te sturen naar: nanda.prins@gmail.com. Wilt u in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal te bestellen oliebollen (met of zonder krenten) en/of appelbeignets aangeven.

De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door hofleverancier bakkerij Casteleijn. De bestelling wordt door ons bezorgd op vrijdag 31 december tussen 8:45 en 12:00 uur
Wilt u ons steunen? Alvast bedankt! Namens St. Tsjerkind, Nanda Prins

Aan het einde van dit jaar staat ook het oliebollenteam van de Nieuwe Westerkerk wederom enthousiast en gemotiveerd klaar om voor u overheerlijke oliebollen te bakken volgens het beproefde concept! Dit hopen wij te doen op oudejaarsdag, vrijdag 31 december.

Evenals voorgaande jaren zijn de oliebollen alléén op bestelling te verkrijgen!

Bestellen kan via het bestelformulier op www.nieuwewesterkerk.nl of via de bestelformulieren in de hal van de kerk. De bestelde oliebollen kunt u ophalen en (contant) betalen op 31 december tussen 08:30 en 12:00 uur bij de Nieuwe Westerkerk.