Het is een lekkere traditie: oliebollen met Oud en Nieuw. Koop je oliebollen bij de kerk voor het goede doel!

Oliebollenactie Nieuwe Westerkerk
Aan het eind van dit jaar staat het oliebollenteam van de Westerkerk opnieuw enthousiast en gemotiveerd klaar om voor u overheerlijke oliebollen te bakken volgens het beproefde concept. Dit hopen wij te doen op zaterdag 30 december.
Evenals vorige jaren zijn de bollen alleen op bestelling te verkrijgen! Dit om alles geordend te laten verlopen en goed inzicht te hebben in wat we moeten inkopen. Bestellen kan via de oliebollenwebsite: www.nieuwewesterkerk.nl of via de bestelformulieren in de hal van de kerk.

De bestelde bollen kunt u ophalen en contant betalen op 30 december tussen 08:30 en 12:00 uur bij de Nieuwe Westerkerk.
Prijs: 10 oliebollen (zak) voor € 8,00

Oliebollenfeestje Oosterkerk
Zaterdag 30 december 2023 worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken. U kunt de oliebollen met of zonder vulling bestellen via de lijsten in de kerk, of per e-mail naar keikelhof@ziggo.nl of naar jannievanburen@gmail.com o.v.v. uw naam, telefoonnummer, aantal bollen en of u oliebollen met of zonder vulling wenst. We willen er een gezellige ontmoeting van maken. Vanaf 11.00 bent u welkom voor koffie/thee met een superverse oliebol. Hou de Nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over deze dag. Ophalen van bestellingen kan tot uiterlijk 16.00 uur. Wij kunnen dit niet alleen; wie helpt ons om de partytent op te zetten, beslag te maken, koffie en thee te zetten en helpt ons met bakken en inpakken? Het zou ook erg fijn zijn als er aan het eind van de middag een paar ‘frisse schoonmakers’ komen om te helpen alles op te ruimen. We zien je mailtje graag verschijnen of laat het na de dienst even weten.

De oliebollencommissie
Elly, Annelies, Elna, Jannie, Cock, Hartger, Karin