Op zaterdag 25 november is de Winterfair van de Schenkelkerk! Met ook dit jaar weer een mooie selectie van kramen, zowel binnen als buiten. Wat dacht u van een goede kop koffie of thee met bijbehorende lekkernij, of een kom winterse soep?
Of bent u op zoek naar kerstartikelen, planten, kaas, houtdraaiwerk, keramiek, speelgoed, spullen uit Israël, serviesgoed, warme sjaals en mutsen.

U kunt ook zelf een kraampje huren voor deze Winterfair om uw eigen producten te verkopen. Stuur daarvoor even een e-mail naar Jolanda Milort, jolandamilort@gmail.com

We mogen niet vergeten te noemen dat het “bakteam” van de Schenkelkerk weer voor u aan de slag gaat! Ze bakken lekkere oliebollen, ouderwetse appelflappen, als voorproefje op de maan december.

Voor de verkoop vanuit de keuken in de Hansumzaal kunt u ook uw steentje bijdragen door het maken van winterse soepen (bijv. snert), winterse koeken, taart en cakes. Als u van plan bent iets te koken of te bakken, geef dat dan even door aan Digna Taal.

U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur in en bij de Schenkelkerk om genoeg inspiratie op te doen voor een heerlijk Sinterklaasavondje en de Kerstdagen!